Programma installeren via Ninite

author ComputerIdeeTV   4 год. назад
241 views

3 Like   0 Dislike

Logo ontwerpen met Tailor Brands

Een logo kun je natuurlijk laten ontwerpen. Maar wil je enigszins op de kosten besparen en gewoon zelf aan de slag, dan kun je eens kijken bij Tailor Brands. Het gebruik hiervan is niet gratis, maar allicht goedkoper dan je logo door een professional te laten ontwerpen. Bij Tailor Brands kun je zonder enige ontwerpkennis je eigen logo samenstellen.

PicPick - basics

Er zijn veel programma’s waarmee je schermafbeeldingen kunt vastleggen. Windows 10 beschikt zelf over Knippen en aantekenen en een Stappenrecorder, maar voor meer mogelijkheden kun je bijvoorbeeld uitwijken naar PicPick. In deze eerste how to zullen we de basics van het programma uitleggen.

Openbaar vervoer met Google Maps

Iedereen moet weleens reizen en zo af en toe is het wel makkelijk of zelfs noodzakelijk om het openbaar vervoer daarvoor te gebruiken. Maar zeker als je niet bekend bent in de betreffende buurt, is het wel handig als je op kunt zoeken welk openbaar vervoer er op die plek is en waar dat je naartoe kunt leiden. Dat kan bijvoorbeeld met Google Maps.

Audacity

Audacity is een prachtig audiobewerkingsprogramma en is ook nog eens gratis. Je kunt er niet alleen behoorlijk geavanceerde geluidsbewerkingen op los laten, maar ook korte teksten mee inspreken en deze bewerken. Welke eenvoudige basisbewerkingen je met Audacity kunt uitvoeren, zie je in deze how to.

Pdf formulier maken met Libre Office - configuratie

Om informatie van anderen te verzamelen, is het handig om ze een formulier te laten invullen. Digitaal uiteraard. Ook LibreOffice voorziet hierin, met Writer. Stel een document op met fomulierbesturingselementen en zet het om naar een invulbare pdf. Hoe? Dat laten we je in twee how to’s zien.

Ninite.com is een handige website waarmee je heel makkelijk toegang hebt tot nieuwe programma's. Je kunt de programma's bovendien snel installeren, zonder veel poespas. We laten je in deze video zien hoe dat werkt.

Comments for video: